Pot k zvezdam

Kmalu bo postalo jasno, da je človeštvo zašlo v slepo ulico, iz katere ni očitne poti. Slepo sledenje tržnim silam je narode v njihovem boju za tržišča in dobiček pripeljalo do mrtve točke.

Koraki nekaterih postajajo zaradi opotekajočega se gospodarstva bolj previdni, drugi, zlasti pred kratkim obogateli, pa v želji po še večjem bogastvu marširajo naprej. Bolj izkušeni počasi spoznavajo, da nekaj ni v redu, da je prihodnost videti bolj žalostna kot bi smela biti, da propad, ta večni strah in trepet, morda vendarle ni več tako daleč. Lahko bi celo dejali, da se pričenja kazati novi realizem.

Vlade sveta se v tem položaju lahko usmerijo le na eno pot – pot, ki je tako nova in tako nepredvidljiva, da se skoraj nihče ni ukvarjal z mislijo na njeno uresničitev.

Temeljni kamen

Ta nova pot je temeljni kamen nasveta, ki ga Maitreja ponuja narodom. Ta pot še ni bila preizkušena, pa vendar je njena učinkovitost obenem tako zelo očitna, da bodo ljudje osupli nad uspehom svojih dejanj, ko jo bodo uresničili. Ta pot je delitev dobrin, neposreden dokaz enosti človeštva. Načelo delitve pripelje do manifestacije lastnosti božanskega. Ko si bodo ljudje deliti dobrine, se bodo razodeli kot potencialni Bogovi. Nič ni bolj resnično božanskega, od te velike geste bratstva. Ko bodo ljudje to sprevideli, bodo vstopili v novo razumevanje samega sebe in bodo pričeli graditi dobo pravičnosti. Tako se bo zgodilo.

Ko bo Maitreja vstopil v življenje ljudi in ponudil svoj nasvet, se bo za človeštvo odprlo novo poglavje. Vedeli bodo, da v tem ogromnem vesolju niso sami. Vedeli bodo, da obstaja še veliko drugih svetov, na katerih njihovi bratje delajo zanje in jih varujejo pred hudim. Maitreja bo otvoril obdobje stika s temi oddaljenimi brati in vzpostavil prihodnost vzajemnega delovanja in služenja. Tako se bo zgodilo.

Premišljene besede

Prijatelji moji, to niso zgolj sanje, temveč premišljene besede Tistega, ki ve. Zaupajte torej in se pripravite na razširitev svojih obzorij in sposobnosti za služenje. Maitreja vam bo pokazal, da je pot k zvezdam uresničljivo potovanje razsvetljenja. Pokazal bo, da se enote enega življenja manifestirajo po vsem vesolju ter da je bilo to vedenje doslej skrito pred ljudmi, sedaj pa bo zagotovilo varno pot, ki ji bodo sledile prihodnje generacije.

Veliko je torej odvisno od odziva človeštva na Maitrejevo vodstvo. Ljudje imajo torej izbiro: ostati ljudje, osupli v rasti svoje lastne veličine, ali pa postati to, kar v resnici so – Bogovi. Maitreja je prepričan, da se bodo ljudje odzvali iz srca in da jih bo vodil proti njihovi usodi.

Mojster –, prek Benjamina Crema

Vir: Share Slovenija

 • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Pot k zvezdam”

 1. bin pravi:

  / Zaupajte torej in se pripravite na razširitev svojih obzorij in sposobnosti za služenje./

  Moja želja pa ni “služiti”!
  (Da bil bi kdo, zato živim,
  ne kaj, v rokah “inteligence”)
  Ta “kdo” pa sem pripravljen biti, z vso odgovornostjo in pravičnostjo!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !