Človekova božanskost

Mojster –, prek Benjamina Crema

“Zavedanje božanskosti je globoko v zavesti vseh ljudi. Pri nekaterih je bližje površini uma, pri drugih pa je relativno nepoznano in neodkrito, dokler ga kakšen pomemben dogodek ali vzpodbuda ne prebudi iz spanca. Tako nekateri zlahka priznajo obstoj božanskega, drugi pa, pogosto sovražno, zavračajo možnost obstoja vsega, česar ne morejo spoznati, izmeriti in razumeti s svojimi petimi čuti.

Danes mnogi vse bolj in bolj zaznavajo prisotnost Maitreje, čigar energije prežemajo vse ravni zavesti. Morda sploh ne poznajo njegovega imena, morda se sploh ne zavedajo njegovega obstoja, vendar pa se zavedajo novega in duhovnega ozračja v svetu in se odzivajo na njegovo energijo. Ne znajo pojasniti, vendar z naraščajočo gotovostjo vedo, da živijo v auri božanskega in da bo vse dobro. Prav tako vedo, da niso sami, da so njihove molitve uslišane in da se na planetu Zemlja dogaja nekaj čudovitega in svetega. Čutijo, da se današnje stresno in nevarno stanje bliža koncu, da je izza strahu in napak današnjih dni nov in boljši svet, ki ga je treba ustvariti in ki tudi bo ustvarjen.

Ovire

Medtem se Maitreja pripravlja na soočenje z vsem, kar ovira napredek in blagostanje človeštva, z vsem, kar preprečuje izražanje njegove božanskosti, tudi s strahovi in šibkostjo ljudi.

Človeštvu bo pokazal, da izvira iz najvišjega vira in da je opremljeno z vsemi potenciali Boga. Ljudem bo pokazal, da lahko, osvobojeni strahu, ki jih drži v primežu, zgradijo civilizacijo, vredno njihove božanskosti in ustvarjalnosti. Pokazal bo, da strah in pomanjkanje zaupanja že sama po sebi človeštvo obsojata na današnje nevarno stanje, ki ogroža njegov obstoj, in da bo preprosta delitev dobrin v ta svet poln težav prinesla pravičnost in mir. Pokazal bo, da se morajo ljudje prepoznati kot eno, kot skupina, kot sinovi enega očeta. Tako bo govoril. Tako bo človeštvo pozval k spremembi.

Odziv

Kako se bodo ljudje odzvali? Kako bodo sprejeli Maitrejevo analizo njihovega položaja in težav? Maitreja pri pozivanju k nujnim reformam in spremembam v svetu ni sam. Mnogi modri moški in ženske se odzivajo na njegove misli in energije ter širijo njegove zamisli. Počasi, a zagotovo, bodo te zamisli pognale korenine in prepričale množice nezainteresiranih in nepredanih ljudi. Tako Maitreja pripravlja svojo pot.

Pa kljub temu, kako se lahko Maitreja dotakne src milijonov, ki so potrebni za spremembo smeri? Odgovor leži v moči njegovih energij. Še nikdar doslej ni pred svetom stal učitelj s tolikšno močjo. Z vsako spregovorjeno besedo njegova dobrodejna sila teče od srca do srca. Prerekanja in razprave so nepotrebni in nesmiselni. Njegova resnica prikliče resnico v srce poslušalca, in pod vplivom njune skupne božanskosti jo ta prepozna kot čisto resnico.”

Vir: Share Slovenija, Share International

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !