Božični čudež

Po svetu se že leta dogaja polno raznovrstnih čudežev. Leta 1995 je revija Time zgodbi o čudežih posvetila devet strani. Članek se je končal z besedami: “Ljudje iščejo znamenja.”

Zdaj pričakujte največji čudež med čudeži. Zelo kmalu se bo na nebu pojavila velika svetla zvezda, ki jo bodo videli vsi posvetu, ponoči in podnevi.

Neverjetno? Fantazija? Ne, preprosto dejstvo. Kakšen teden za tem bo Maitreja, svetovni učitelj za vse človeštvo, začel svoj prihod v javnost in čeprav se takrat ne bo predstavil kot Maitreja, bo intervju z njim predvajala pomembna televizijska mreža v ZDA.

Leta 1988 so CNN in drugi mediji poročali, kako se je Maitreja v nedeljo, 11. junija, čudežno pojavil 6000 ljudem v Nairobiju v Keniji. Teden pred tem dogodkom se je pojavilo nenavadno znamenje, o katerem je poročal Job Mutungi, urednik časopisa Kenya Times: “V soboto, 4. junija, so ljudje opazili veliko, svetlo zvezdo, ki je bila nenavadno svetlejša od navadnih zvezd.”

Slikar, pisec in predavatelj Benjamin Creme že več kot trideset let pripravlja teren za največji dogodek v zgodovini – prihod Maitreje in njegove skupine mojstrov modrosti.Maja 1982 je Creme na zelo dobro obiskani tiskovni konferenci, ki je potekala vLos Angelesu, razkril, da Maitreja od 19. julija 1977 živi v azijski skupnostiv Londonu.

Maitreja, ki ga pod različnimi imeni pričakujejo vse religije, za kristjane prihaja kot Kristus, za muslimane kot imam Mahdi, za hindujce kot Krišna, za jude kot Mesija in za budiste kot Maitreja Buda. On je svetovni učitelj za vse, verujoče in neverujoče, vzgojitelj v najširšem smislu.

Kot sodoben človek, ki se ukvarja s problemi današnjega dne, Maitreja dela v zakulisju našega spreminjajočega sveta. Tok njegove nenavadne energije je spodbudil dramatične spremembe na različnih področjih: konec hladne vojne, razpad Sovjetske zveze, združitev Nemčij, konec apartheida v Južni Afriki, usmeritev pozornosti svetovne javnosti na ohranjanje okolja in naraščajočo moč glasu ljudstva, ki zahteva svobodo in pravičnost.

Maitrejevo sporočilo lahko povzamemo z besedami: “Med seboj si delite dobrine in rešite svet.”Prizadeval si bo, da bo človeštvo navdahnil, da se bo prepoznalo kot ena družina in prek medsebojne delitve, ekonomske pravičnosti in globalnega sodelovanja zgradilo svetovni mir.

To, da bo Maitreja ssvojo skupino delal v svetu vsem na očeh, ne bo zagotovilo le preživetje človeštva, ampak tudi stvarjenje bleščeče nove civilizacije. 

Več informacij: Share Slovenija

Vir: Share International

 

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !