Prvi korak

Čeprav se mnogim zdi situacija, v kateri smo se znašli težka in brezizhodna, pa vendarle ni vse tako slabo. V ozadju krize, ki je tako ali drugače prizadela skoraj celotno človeštvo, se odvijajo izjemne spremembe, ki nepovratno spreminjajo človeško družbo in vzbujajo upanje na boljšo in varnejšo prihodnost človeštva in planeta Zemlje kot celote.

Smo res sami

Čeprav jih najpomembnejši svetovni mediji vztrajno ignorirajo, je danes na svetu izjemno veliko znamenj, ki človeštvu sporočajo, da ni samo. Cela vrsta “sporočil”, ki jih nekateri imenujejo čudeži, drugi kot nerazložljive fenomene – liki v žitu, nenavadna zvezda, svetlobni krogi in svetlobni križi in brezštevilni drugi “nenavadni pojavi” – so v zadnjem obdobju dobesedno preplavili planet (več na: Share Slovenija, Share International).

Sporočila v obliki znamenj, čudežev, nenavadnih pojavov (kakorkoli jih pač poimenujemo) nas predvsem opominjajo, da nismo sami. Naše Osončje dejansko “vrvi” od življenja, le da so drugi planeti poseljeni na tako imenovani etrski ravni, ki jo večina človeštva ne zaznava s prostim očesom. Znanstveniki danes priznavajo, da vse kar opazujemo in merimo zajema le 4 % vse snovi v vesolju, ostalih 96 % snovi preprosto imenujejo “temna snov”, dejansko pa gre za ravni, ki jih ne zmoremo zaznati z našimi (omejenimi) čutili.

Kdo nam “pušča sporočila”

Poleg človeštva z nami planet deli še takoimenovano Belo bratstvo oziroma Mojstri modrosti, ki so predvsem ljudje, ki so v človeški evoluciji dosegli samouresničenje, kar pomeni, da ne potrebujejo več izkušenj človeškega bivanja. V sodelovanju z Mojstri pa so na našem planetu prisotni še obiskovalci iz nekaterih drugih planetov našega Osončja (predvsem iz Marsa in Venere), ki človeštvu dobronamerno pomagajo pri nekaterih zadevah, ki jih človeštvo ne obvladuje in ne razume (na primer pri odpravljanju pretiranih izpustov jedrskega sevanja v okolico, nazadnje tudi v Fukušimi).

Naše trenutno razumevanje in dojemanje sveta nam torej (še) ne omogoča, da bi neposredno zaznavali prisotnost drugih bitij, ki nam zato “puščajo sporočila” v obliki različnih znamenj.

Obdobje sprememb

V številnih obdobjih človeške zgodovine, v časih, ko mora človeštvo storiti pomemben razvojni korak naprej, nam Mojstri na različne načine sporočajo ključne ideje, ki usmerjajo nadaljnje delovanje človeštva. Sporočila so vedno prilagojena doseženi razvojni stopnji človeštva in običajno ga “pošljejo” preko visoko razvitih pripadnikov človeštva, ki so relativno daleč na poti samouresničenja – takoimenovani učenci. Med njimi so bili zelo znani Jezus, Krišna, princ Gautama in drugi.

Danes pa je človeštvo že doseglo stopnjo, ki omogoča, da se Belo bratstvo na čelu z Maitrejo, neposredno razkrije človeštvu in mu pomaga k nadaljnjemu razvoju. Povečano število znamenj je tudi sporočilo o postopnem razkrivanju Maitreje in Mojstrov modrosti, pri čemer sodelujejo tudi obiskovalci iz drugih planetov našega Osončja.

Vendar je potrebno razumeti, da človeštvu nič ne sme biti vsiljeno (kar je v skladu z zakonom svobodne volje), zato je razkrivanje Maitreje oziroma njegov popolnoma javen prihod pogojen z odzivom človeštva.

Ključno sporočilo

Ključno sporočilo, ki ga Maitreja posreduje človeštvu je, da je najpomembnejši temelj nadaljnjemu razvoju človeštva medsebojna delitev. Človeštvo lahko samo z medsebojno delitvijo stopi na pot pravega razvoja, v nasprotnem primeru bo usoda človeštva kaj klavrna, če sploh bo. Ko bo človeštvo sprejelo prve prave korake v smeri medsebojne delitve dobrin, bo Maitreja začel s svojim odprtim poslanstvom.

Z medsebojno delitvijo dobrin bo postopno odpravljeno povsem nedopustno stanje velike revščine, v kateri životari približno polovica Zemljanov. Velike razlike med ljudmi povzročajo spore, konflikte in vojne, ki v končni fazi lahko pripeljejo do uničenja planeta (z vsem nakopičenim orožjem, še zlasti jedrskim, ki “čaka na uporabo”).

A medsebojna delitev je samo prvi in najbolj potreben korak. Z odprtim in javnim delovanjem Maitreje in Mojstrov modrosti se bodo s pomočjo njihovih nasvetov in priporočil začele spremembe, ki bodo preobrazile vsa področja človekovega delovanja. Pred človeštvom je zato veličastna prihodnost, le narediti moramo prvi korak.

In ta korak je medsebojna delitev.

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Prvi korak”

  1. NoMercy pravi:

    stvar je vendar povsem enostavna: smo umrljivi – se pa trudimo delati odtise za bodočnost … že s tem, da delamo otroke :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !